Navigace

Shoutbox

Jméno:

Zpráva:

Validační kód:

Zadejte validační kód:

01/09/2010
Castro next přiznal, že homosexuálové za jeho vlády trpěli http://www.novink.
..rpeli.html

01/09/2010
Shock Co v kulturních přehledech Č. Budějovice nenajdete! Muzikál, cimbálovka, ledová revue a nebo divadlo. Agentura M-ARS http://klucicb.in...83
#post_83

31/08/2010
Hledá se Michal-Dimitr Madžirov (33) - máme pro něj vzkaz od matky. Pomozte nám jej kontaktovat. Děkujeme Jihočeská Lambda *??*

30/08/2010
Ahoj všem,já sem Gay 45/180/70,rád bych našel přítele ty od 25-59 let.Okr.J.Čechy není podmínka.E-mail:2
150@centrum.cz

27/08/2010
Další pig co se konečně našel. Teď přiznal, že je gay http://zpravy.idn.
..anicni_ipl

27/08/2010
Sleva jen pro nás ??? Shock koukněte sem: http://www.klucic.
..read_id=49

26/08/2010
Zajimá non, ale hlavně ta diskuse. Zpěvačka vyvázla za šíření AIDS s podmínkou http://www.novink.
..inkou.html

26/08/2010
Milé Pfft "L" máš skutečné štěstí. Konec prázdnin dělá divy. Restaračních zařízení se zájmem o gay klienty je v ČB nyní hned několik. Viz AMON.

L
22/08/2010
Muzu se zeptat jestli je nejaka kavarna pro lesbičky, i gaye třeba..kam se chodi pres den? Nebo nejaky posezeni na pivečko? Smile

17/08/2010
Gayové a lesbičky mohou adoptovat děti, řekl mexický soud (tady to řekne rozumný soud taky yes) http://zahranicni.
..xicky-soud

Archív shoutboxu

Číst diskuzi

Jihočeská Lambda Jihočeská Lambda Diskuze
Adopce - asi si nerozumíme.
Jméno
Heslo
Registrovat FAQ Seznam uživatelů Dnešní příspěvky Hledat

Tisk diskuze

16-02-2010 10:17 AM Adopce - asi si nerozumíme. | Upravil/a Marecek 16-02-2010 10:24 AM

Marecek
Uživatel
Rozkoukaný

Příspěvek: 16
Založený: 20.01.10
Věk: 51

Úroveň upozornění 0
BurnZákaz individuálního osvojení dětí pro ty, kteří se otevřeně hlásí ke své, i když odlišné sexuální orientaci. Myslím že stále někteří staromilci myslí na to jak přeplněné domovy dětí vybrakuji naše partnerské dvojice a co pak zbude pro tu většinu nešťastných bezdětných párů.
Avšak pravda je jinde. Zákon nás dal opět do druhé kategorie a s přímím zákazem, který doveden do absurdního konce může způsobit, že například při nutnosti postarat se o děti vlastní sestry bych musel ukončit dlouholeté partnerské soužití. Na mě pak bude komu víc ublížím.
Diskuse na toto téma znovu a znovu ukazuje, že nejde o sexuální orientaci ale o snahu někoho vyřadit a poznamenat. *F*

http://www.glpartnerstvi.cz/dobro-deti-ve-vsech-rodinach.html

Vloženo obrázků:

18-02-2010 11:07 AM RE: Adopce - asi si nerozumíme.

Marecek
Uživatel
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Čtěte co se zase rozpoutalo. Je to dobré před volbami vědět kdo jaký má názor. Dávám zde dva odkazy diskuse a přeji Kocábovi aby našel odvahu představit názor rozumu proti názoru tmy minulosti.
Mám si podle názoru některých „bojovníků za práva dítěte“ představit, že myslet si na vlastní děti je v heterosexuální rodině běžné? Jak si mám jinak vysvětlit štěpné myšlenky typu, že gayum dáme do výchovy holky a lesbám kluky.
Ale nyní vážně, většina homosexuálů o adopci cizích dětí nemá zájem, ale dráždí nás myslím že zbytečný a umělý zákaz adopcí v zákoně o reg. partnerství, který nám ubližuje právě morálně. Když si ho přečte běžný heterák musí mu vyjít, že si přece musíme na ty buzny dát pozor, a to se nám nelíbí. Tak jen směle všichni, kdo můžete párujte se, žeňte se a vychovávejte děti avšak lépe než katolická církev
*F*
http://zpravy.idn...domaci_kop

Vloženo obrázků:

26-02-2010 01:36 PM RE: Adopce - asi si nerozumíme. | Upravil/a Lambda 26-02-2010 02:12 PM

Lambda
Uživatel
Administrátor

Příspěvek: 32
Založený: 09.01.10
Praha, 16. února 2010
TISKOVÁ ZPRÁVA *F*
Adopce v registrovaném partnerství: zájem dítěte musí být na prvním místě
Zelení podporují možnost osvojit si dítě partnera z registrovaného partnerství. Podporujeme také individuální adopce. Jde nám totiž především o zájem dítěte a o to, aby vyrůstalo v harmonické rodině.
Dnes může o adopci zažádat jakákoli fyzická osoba (bez ohledu na sexuální orientaci), s výjimkou homosexuálů, žijících v registrovaném partnerství.
Nerozumíme, proč si například žena žijící sama dítě adoptovat může a dvě ženy žijící spolu nikoliv?
Současný stav, který je v rozporu s Evropskou úmluvou o ochraně lidských práv a základních svobod i s ústavním pořádkem České republiky, shledala jako diskriminační také Rada vlády pro lidská práva. Podporujeme kroky ministra pro lidská práva Michaela Kocába, které povedou k odpovídající změně zákona o registrovaném partnerství.
"Obava, že stejnopohlavní páry "vychovají" z dítěte homosexuála, je nesmyslná a vysměje se jí každý sexuolog," říká k tématu Jiří Hromada, předseda Gay iniciativy a trojka pražské kandidátky za SZ.
"Bohužel, část naší společnosti je stále velmi homofobní, jak mimo jiné ukázal nedávný průzkum mezi žáky škol. Žijeme v zemi, kde je například gayům podle současných pravidel pro dárce krve fakticky bráněno darovat krev,"
říká předseda SZ Ondřej Liška.
"V Evropě umožňuje adopci homosexuálním párům například Belgie, Británie, Dánsko, Německo, Nizozemsko, Norsko, Španělsko nebo Švédsko," dodává Liška.

Nemůžeme souhlasit se signatáři petice "Dobro dětí především"(!) Michaely Šojdrové (KDU-ČSL) a diskriminačním postojem některých členů strany TOP 09, který v minulosti nechvalně reprezentoval především poslanec Pavel Severa (dříve KDU-ČSL, dnes TOP 09).

Kontakty:
Ondřej Liška, předseda SZ, ondrej.liska@zeleni.cz,
Jiří Hromada, kandidát SZ pro parlamentní volby a předseda Gay iniciativy ČR, jiri.hromada@gay.iniciativa.cz ,
René Kubášek, tiskový mluvčí SZ, rene.kubasek@zeleni.cz,

02-03-2010 08:07 AM RE: Adopce - asi si nerozumíme.
Vladislav
Uživatel
Nováček

Příspěvek: 4
Založený: 23.01.10
Věk: 33

Úroveň upozornění 0
Zdravím pánové
Tak že nějaká reakce na vaše názory k adopcím pánové co píšete tito články oboum dvoum vam je již přes padesát tak že pochybuju že si budete v uvozovkách brát malého capartíka,a co já vím registrované partnerští je ubohost sama osobě a adopce jako sory ale veškery s prominutím buzny co se vzali tak se do 2 let rozešli tak že otázka zní proč by to stát měl dovolit,aby odrůstající chlapec či dívka museli koukat na to jak jeden z registrovaných partneru si domu tahá nove přítele přítelkyně to sory ale to mě at sem sám teplej tak to se mi eklhavtuje nehorázným způsobem . 90% našinců chtěli registrované partnerství mají ho a tet se to rozchází i když se toto dá udělat jinak žiji s partnerem 11 let a máme to to udělané přes právníky.Tak závěrem partneři co chtěj adoptovat dítě tak by si to měli hodně rozmyslet aby to dítě netrpělo více než v tom děcáku
PS Shockmlouvám se za hrubky a chyby s pozdravem Lada

02-03-2010 10:36 AM RE: Adopce - asi si nerozumíme.

Dragon

Hlavní administrátor

Příspěvek: 10
Založený: 06.01.10
Věk: 21
Vladislav napsal:
Zdravím pánové
Tak že nějaká reakce na vaše názory k adopcím pánové co píšete tito články oboum dvoum vam je již přes padesát tak že pochybuju že si budete v uvozovkách brát malého capartíka,a co já vím registrované partnerští je ubohost sama osobě a adopce jako sory ale veškery s prominutím buzny co se vzali tak se do 2 let rozešli tak že otázka zní proč by to stát měl dovolit,aby odrůstající chlapec či dívka museli koukat na to jak jeden z registrovaných partneru si domu tahá nove přítele přítelkyně to sory ale to mě at sem sám teplej tak to se mi eklhavtuje nehorázným způsobem . 90% našinců chtěli registrované partnerství mají ho a tet se to rozchází i když se toto dá udělat jinak žiji s partnerem 11 let a máme to to udělané přes právníky.Tak závěrem partneři co chtěj adoptovat dítě tak by si to měli hodně rozmyslet aby to dítě netrpělo více než v tom děcáku
PS Shockmlouvám se za hrubky a chyby s pozdravem Lada

Asi k tomu taky řeknu svůj názor. Myslím si, že mít možnost adoptovat či vychovat díťě by měl mít každý jedinec i který žije sám bez rozdílu na pohlaví nebo svazek. Jedinou podmínkou bych viděl,aby dítě mělo zázemí a možnost rozvíjet se. Máme doma 3 děti - jedno v opatrovnictví a dvě v pěstounské péči. Přestože k nám přišli v útlém věku - opět dvě od tří let, jedno od sedmi - projevují se u nich specifické vývojové vady. Patrné je silné opoždění, netolerance autorit, naučené "lhaní" a další a další. Osobnosti dětí z klokánka a dalších podobných ústavů jsou nevyzrálé, protože nemají vzor a nemají ani dominantní postavu, která by jim v počtu dětí(!), potvrdila co dělají špatně a co dělají dobře. To znamená, že bez správné výchovy, kterou jim tyto ústavy nemohou poskytnout v plné péči, opět vyrostou ve větší míře v lidi s plnou řadou problémů. V prvé řadě by bylo tedy potřeba uvědomit si tento problém a pak můžeme diskutovat o tom, jestli je správné aby homosexuální páry měli možnost si osvojit děti do vlastní péče. Osobně si myslím, že rodina jako vzor z minulosti, je již přežitek. Pár dva lidi, kteří spolu chtějí dlouhodobě chodit je z mého pohledu z dněšní doby přesnější determinant, který by měl určovat. Jako další připomínku bych měl, že díťě je vždy závazek! Stejně jako pořízení zvířete - pes, kočka, želvy, hlodavci ad. Taky si určitě nepořídíte mazlíčka a nakonec mu necháte volnou ruku a řeknete mu : "žer si co chceš...". Zvířata mají, stejně jako lidé, psychiku, přestože není v měřítku jako u lidí. Měli bychom si uvědomit, že každý organismus je život, nikoliv věc...

toť můj komentář

08-03-2010 10:32 AM RE: Adopce - asi si nerozumíme.

Marecek
Uživatel
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Příkladů kdy se dva "zaregistrovali" a zase se rozešli se za můj život stalo mnoho. Ale mám i spoustu příkladů kdy to vydrželi proti všem i bez zákona. Většina našich reakcí na kritiku nebo označování homosexuálů vzniká jako obraný postoj. Nikdo nechce stát mimo tento svět a nevidím důvod proč bych měl stát mimo jen proto že se mi líbí kluci.
Důkazem, že když se to hodí tak se homosexualita vytáhne na kohokoliv a je to černé znamení jak to předvedl pan Dušek ve snaze ukázat jak fungují české mafie. Určitě by stačilo kdyby napsal, že ten a ten je neschopný , že působí škody, že byl dosazen jiným neschopou. Ne to by bylo málo, bylo třeba plivnout a napsat že je homosexuál.
I ty máš pocit se k tomu co se diskutuje o nás vyjádřit. Je to tedy naše téma a boj o život budoucích generaci. I když je sami nevytvoříme, o to se zase postarají naši heteráci, tak pro jejich děti co se jim bude snít jiný sen, než ten většinový HTčkový.

Bohužel v mnohých z nás se za léta společenského působení vyvinul zajímavý syndrom. Když já nic tak nikdo. Největší homobijci jsou zpravidla sami poznamenaní. Naše tety, jak vidím dosáhly velké posty ale i když dětí nemají tak jim ani ty stotisícové platy nestačí. Všechno asi utratí za milce, protože neznám zatím žádného sponzora, který by dokázal přistrčit pár korun těm co se za všechny z nás přetahují s vládou , státem a dnes už i s odbory (ty se asi boji, že budeme chtít bombošku na MDŽ).
Zastali bychom se i jich, ale když je ani neznáme?
non

12-03-2010 09:04 AM RE: Adopce - asi si nerozumíme.
Vladislav
Uživatel
Nováček

Příspěvek: 4
Založený: 23.01.10
Věk: 33

Úroveň upozornění 0
Ahoj Marečku

Tak ze mi dáváš zapravdu jo je to blbost aby si našinci brali děcka z děcáku mam takoví pocit ze na toto nejsme připraveni ani náhodou nedávno sem oslovil v Pianu a u střelce v Praze par kamarádú a ty mi řekli také své k tmu to jelikož sem na starší chlapy kolem 50 a více tak sem měl skym mluvyt o tom a názor mají stejní jeden názor za všechny neumím si předctavyt že nějaký vykroucený šamponek si v 25 vezme dítě z děcáku to by bylo to děcko chudák. A má pravdu 50 lety tetce která má rozum tak té to zase ne dají pač je moc stará a kluci ve veku 30 a 40 ti si budou budovat karieru tak a tet komu to dítě dát jedině heterákům

PS: sory za hrubky a chyby
non

12-03-2010 02:57 PM RE: Adopce - asi si nerozumíme.

Lambda
Uživatel
Administrátor

Příspěvek: 32
Založený: 09.01.10
Jasně, rozumný názor na běžnou situaci. Leč stále může vzniknout důvod kdy by sis to dítě měl adoptovat (úmrtí sestry a její rodiny a ty jsi jako jediný vhodný příbuzný), ale ty už deset let žiješ v partnerském vztahu a najednou je tu ten zákaz zákonem a ty nemáš žádné jiné omezení, jsi zdravý bohatý, a schopný se postarat o vlastní rodinu.
Burn
Každá adopce se soudně zvažuje tak proč rovnou vyloučit někoho zákonem, že nemůže je pro to že řekne o sobě pravdu, a tady je ta diskriminace. Proto ten gay a lesbí řev. Nechceme být občané druhé kategorie a nechceme společnosti ani škodit.

30-05-2010 06:26 PM RE: Adopce - asi si nerozumíme.

Marecek
Uživatel
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
[quote]Marecek napsal:
BurnZákaz individuálního osvojení dětí pro ty, kteří se otevřeně hlásí ke své, i když odlišné sexuální orientaci. Myslím že stále někteří staromilci myslí na to jak přeplněné domovy dětí vybrakuji naše partnerské dvojice a co pak zbude pro tu většinu nešťastných bezdětných párů.
Avšak pravda je jinde. Zákon nás dal opět do druhé kategorie a s přímím zákazem, který doveden do absurdního konce může způsobit, že například při nutnosti postarat se o děti vlastní sestry bych musel ukončit dlouholeté partnerské soužití. Na mě pak bude komu víc ublížím.
Diskuse na toto téma znovu a znovu ukazuje, že nejde o sexuální orientaci ale o snahu někoho vyřadit a poznamenat. *F*

http://www.glpart...inach.html

30-05-2010 06:30 PM RE: Adopce - asi si nerozumíme. | Upravil/a Marecek 1 před týdnem 09:58 AM

Marecek
Uživatel
Rozkoukaný

Úroveň upozornění 0
Marecek napsal:

http://www.glpart...inach.html

Tak jsem zvědavej co připravíme když ministerstvo asi zruší jako první. Nebo že by se místo na peníze hodilo. Pak teprve uvidíme kdo tam zasedne.

Sledujme činnost pro nás významného poradního orgánu VLÁDY
kterým je Výbor pro sexuální menšiny navazuje na činnost Pracovní skupiny pro otázky sexuálních menšin
http://www.vlada....sin-24225/

Vloženo obrázků:

Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard

Sdílet tuto diskuzi

URL:
BBcode:
HTML:
Vygenerované za: 0.91 sekund
165,963 návštěv